Coton de Tulear psarna Figaro & Dingo Slovenija – FCI / KZS

Coton de Tulear - dobro je vedeti ...

Coton de Tulear

MEDIJI;zanimivo branje

O odgovornem lastništvu psa

Coton de Tulear

Kaj je narobe z nakupom psa pri trgovcu? Če je opravljen na pravilen način prav nič. Kar pa se pogosto dogaja v takem trgovanju s psi, je vse prej kot pravilno. Navadno se ti psički skoteni pri rejcih, ki za svoje živali ne skrbijo dobro. V Angleško govorečem okolju take ustanove imenujejo >puppy mills< (tovarne mladičev). V njih praviloma ni ustrezno poskrbljeno za zdravstvene zahteve, kar pomeni, da se mladički že zelo kmalu po rojstvu okužijo z različnimi boleznimi. Poleg tega pa je v teh ustanovah praviloma zelo ogrožena dobrobit živali. Mladičke nato odvzamejo materam in jih pošljejo na dolgo pot, ker je za takšno žival zelo stresno. Ko prispejo na cilj, jih preprodajo novim lastnikom in po prihodu v novi dom praviloma zbolijo.Na kaj mora biti kupec pozoren? To in še več si sedaj lahko preberete tudi v knjižici, O odgovornem lastništvu psa, ki jo je izdala Veterinarska uprava Republike Slovenije. Je zelo izčrpno napisana, polna zanimivih in zaželenih informacij…O odgovornem las ništvu psa Veterinarska uprava Republike Slovenije je izdala knjižico z naslovom "O odgovornem lastništvu psa".

Povezava: Info dokumenta
http://www.vurs.gov.si/fileadmin/vurs.gov.si/pageuploads/PDF/pdf1/VURS_pes10_tisk.pdf

COTON DE TULEAR

COTON DE TULEAR

OPRAVIČILO:

Vsem, ki so pisali na naš e-mail in povpraševali za male cotončke, žal nismo mogli odpisati. To je skratka nemogoče, ker je vaše povpraševanje preveliko. Še enkrat iskreno opravičilo. Nadaljne informacije bodo objavljene na naši spletni strani.

 
design, logo, oblikovanje, izdelava spletnih strani in sodobnih trgovin by easysplet.si - spletno podjetje sodobnih rešitev™